Tulinkin kirjoittamaan osaa 9. Toivottavasti pidätte =) Varoitan, että osa on HYVIN HYVIN minimaalinen, eli kuvia oli vain 30 kpl plus perijä kuvat eli kolme lisää. Seuraava osa on pidempi sillä silloin on yliopistoa ja hieman kotiväkeäkin näkyy =)Photobucket

Aloittakaamme Von Roussenin uudesta etu-pihasta. Sitä koristaa kaunis suihkulähde kukkineen ja pensaineen.

Photobucket

Muistatte varmaan, Neelahan kuoli.. Neelan huoneesta tehtiin paljon viihtyisämpi, tämä huone tulee sitten olemaan uuden perijän, joka tulee yliopistosta.

Photobucket

Ja vielä täältä katsottuna. Ainut tumma täplä tässä huoneessa on tuo pirun ovi.

Photobucket

Ja kolmen kuvan esittelyn jälkeen.. En ymmärrä tätä miestä! Charlie käy jääkaapilla ottamassa ruokaa tai etsimästä sapuskaa, vaikkei mies ole edes nälkäinen. Lihoo vielä liikaa.

Photobucket

Oh esittely ei loppunutkaan kokonaan. No tässä perheen uusi olohuone, meinaan eri väreit. Hiukan sinertävää ja uutta järjestystä. Uudet sohvatkin saatiin =) Kiitokset muuten siitä, että Charlie sai yhdellä kerralla töistä 50 000, sillä hänelle tuli se arpalappu homma =)

Photobucket

Kauheaa! Säikähdin kauheasti Ruusun haamua! Silmät ovat niin... mulkoiset.. mulkosilmät siis. Pelottavia nuo kissa haamut :s

Photobucket

Nyt oli Charlien aika mennä töihin. Samalla kun tämä lähti, joku erittäin hyvä, perijälle kelpaava nainen katseli heidän lehteään. Charlie tervehti tätä ja sitten lähti töihin. Nainen jäi yksin Von Rousseneiden taloon, toivottavasti ei varasta mitään :O

Photobucket

Ah tulihan se kotiapulainen pitämään naiselle seuraa ja vahtimaan, että nainen ei varasta mitään. No ei nyt sentään. Charlien ja Doriksen autot sijaitsivat suunnilleen suihkulähteen vieressä. Perheellä ei siis ollut autotalleja.

Photobucket

Eih! Töissä tuli taas arpalappu homma ja siksi Charlie alennettiin, onneksi ei saanut potkuja! "Voi pirskatin pirskatti!"

Photobucket

Nadaline toi tämän tytön koulusta kotiin. Toisen legacyni toinen sukupolvi, siis en tee sitä LC: tä nettiin =)

Photobucket

Oli melkein aamu, jossain aamuyöllä Nadalinen huoneesta kuului kamalaa itkua. Nadaline parka oli siellä itkemässä, mutta miksi?

Photobucket

Nadaline oli herännyt kamalaan painajaiseen, missä hänen mumminsa, eli Neela oli nähtävästi ''pääosassa''! Nadaline parka, tämä ei saanut enää unta, joten...

Photobucket

Nadaline meni siivoamaan. "ÄÄK KÄRPÄS PARVI HYÖKKÄÄ KIMPPUUNI!!!" Nadaline huusi kauhuissaan. Voi parkaa

Photobucket

Kunnon tyttö vei roskat perheen uuteen kompostiin, joka sijaitsi takapihalla uuden kasvihuoneen vieressä.

Photobucket

Taisi olla neidolla raskasta. Tämä meni vaahtokylpyyn heti kompostointi reissun jälkeen. Hyvää harjoitusta siis jo Nadalinesta tulee perijä ja muutenkin.

Photobucket

Lasten mennessä kouluun, Charliella ja Doriksella oli aikaa haravoida piha ja laittaa se siistiin kuntoon, olihan molemmilla vapaa-päivä ja aikaa siihen ja hieman toisillekkin.

Photobucket

Ja huomioidaan, että tämä on lasten viimeinen päivä ala-asteella, sillä tänä iltana he muuttuvat teiniksi ja pääsevät ylä-asteelle ja sen jälkeen yliopisto kutsuu =)

Photobucket

Nyt oli lasten vuoro kasvaa ja Nadalinesta tuli oikein sievä neitonen ja mukavat vaatteetkin niin ei tarvitse vaihtaa =)

Photobucket

Ja sitten oli Williamin vuoro. Onneksi tällä oli yöpaita, sillä hänen vaatteensa olivat niin järkyt, että vaihdoin ne heti, enkä näyttämnyt teille sitä järkytystä =D

Photobucket

Charlie löysi tällaisen naisen ulkoa kyhjöttmästä joten päätti tutustua tähän ihan perinpohjin.

Photobucket

Mutta Charlielle tuli väsymys ja päätti mennä oman vaimonsa viereen, mutta tämä nainen seurasi Charlieta ja Charlie jäi kiinni syrjähypystä. Siis Doris ei saanut tietää mitään. Ja  Doris vain koisi kun miehensä saa turpiinsa. Huhhuh...

Photobucket

Von Rousseneiden piha kokonaisuudessaan. Tuleville lapsillekin on tehty jo mukava leikkipaikka ulos, etteivät kokoajan sisällä kyhjöstä =)

Photobucket

Nadaline päätti opiskella ahkerasti saadessaan stipendin yliopistoon mentäessä.

Photobucket

Toisin sanoen hänen veljensä ei muuta kuin syönyt, häntä ei voinut vähempää kiinnostaa läksyt, tämä puhui kyllä koko ajan yliopistosta ja kun sinne pääsee niin minä teen sitä, sitten tätä ja kenties tuota ja tätä toista..... taitaa poika haluta vaan bilettämään.

Photobucket

Charliella sen sijaan kamala kiire joka paikassa. Ylennys piti saada, sitten piti vielä yrittää opiskella töihin kaikkia pisteitä, että pääsee uran huipulle, sitten suihkukin pitäsisi korjata, ja astian pesukone ja telkkari. Mitä vielä? Ahkera vaikkakin koko ajan jääkaapilla =)

Photobucket

"Kjäh kjäh kjäääh! Varastan sen nulikan lehden! Eikö hän tajua että minua ei kohdella näin!" Tuli nainen pihaan ja puhui yskikseen.

Photobucket

"Sen eukon takia se petti mua!" Nainen sanoi. Mitäh? Charliehan petti Dorista. Lehti´muuten on naisen kädessä, mutta se vain on näkymätön ;o

Photobucket

Pari päivää Williamia on vaivannut paha masennus, mistähän se johtuu. Koulussa menee hyvin ja kotona myös, missä se vika piilee! ;o

Photobucket

"Oikeestiii äiti! Me päästään Nadalinen kans kohta yliopistoon! Huikeeta siis tosi!" William selitti äidilleen. "Joo, sä meet vaa bilettää sinne!" Nadaline puuttui keskusteluun. "Enähän!! Mä myös opiskelen!" William sanoi ja mulkaisi pahasti siskoaan.

Photobucket

Pian Doris kyllästyi Williamin leveilyyn, sillä Doris ei käynyt yliopistoa ja se vaivasi häntä. Joten William teki tilaa siskolleen. "Mä otan varmaan taideopin, entä sä?" William jatkoi siskolleen. "No en mä nyt voi vielä tietää ja anna mu kattoo rauhas telkkuu, ok?" Nadaline sanoi ja William vaan hymähti ja päätti lähteä omaan huoneeseensa.

Mitä kuuluu Chrisille ja Christianille?

Photobucket

Tässä Chrisin perhe. Chrisin vaimo on Annette Von Roussen ja heidän kaksi lastaan. He asuvat Island of sea nimisellä saarella. Pertti asui heidän kanssaan, mutta kuoli sitten. He asuvat tällä hetkellä maalla. Nyt on jotenkin lasten nimet unohtunut joten antakaa anteeksi :S No voinpahan käyttää niitä sitten legacyssani xD

Photobucket

Ja Christianin perhe asuu kerrostalossa Crystaltownissa. Perheen äiti on myös Doris Von Roussen ja heidän kaksi lastaan enkä heitäkään nyt muista anteeksi!! Heillä on myös kujakoira nimeltä Siiri.

Perijä-äänestys:

Photobucket

Onko hän Geena Von Roussen. Perheen esikoinen, kaunis hajuvesistä ja ahkerista työntekijöistä pitävä nuori neiti. Inhokkina tällä on hatut. Tavoitteena tytöllä on nautinto. (Anteeksi kuva on Geenan teiniajalta ja osasta kahdeksan. Geenahan on nyt nuoriaikuinen ja olen pelannut häntä jo yhden kokonaisen vuoden yliopistossa)

Photobucket

Vaiko Nadaline Von Roussen, suosio tavoitteinen, punapäistä ja hyvistä siivoojista pitävä neitokainen. Inhokkina tällä ahkerat työntekijät.

Photobucket

Vaiko sitten ainut perheen poika William Von Roussen. Tavoitteena myös nautinto niinkuin isosiskollaan Geenalla. Mieltymykset ovat punaiset hiukset ja ahkerat työntekijät. Inhokkina ovat mustat hiukset.

___________________________________________________________________________

Siinä 9. osa joka oli tositosi lyhyt! Seuraava osa on varmasti yhtä pitkä kun muutkin tai siis siltä rajalta ylittääkin ehkä! Kommentteja kiitos!