Tässä extrassa pääsemme seuraamaan Pertin elämää eron jälkeen. Nyt näemme mitä Pertti puuhaa arkena ja myös miten Chrisin vierailu isänsä luona sujuu.

Photobucket

Tässä näette uuden Pertin. Pertti vaihtoi tyyliään ja sisusti uuden talonsa omalla tavallaan. Pertti asuu Island Of Sea nimisellä saarella lähellä Siniperää.

Photobucket

Illalla Pertti yleensä piti hauskaa naisten kanssa. "Ilta on kaunis, niinkuin sinäkin muruseni" Pertti leperteli. "Voi nyt taidat pilailla" Nainen sanoi ujosti. (Anteeksi en muista näiden Pertin naisten nimiä =D)

Photobucket

Seuraavana iltana: Sama homma jatkui, mutta eri naisella.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ja muina peräkkäisinä iltoina: Sama homma jatkui edelleen.

Photobucket

Ja Pertti päätti aloittaa naiskierroksen alusta. Toivotaan, että Pertti ei tuota naimissa olevien perheeseen ongelmia =)

Photobucket

Pertti päätti jättää naiset nyt vähäksi aikaa rauhaan ja tehdä töitänsä rauhassa. Pertti päätti myös koittaa romaanien kirjoitusta, mutta kahden romaanin jälkeen hän päätti luopua ajatuksesta, sillä kummatkaan eivät myyneet yhtään hyvin.

Photobucket

Pertti todellakin panosti nyt töihin, sillä aamulla kun Pertti meni töihin, tullessaan sieltä illalla hän saikin ylennyksen!

Photobucket

Pertti puhui puhelimessa Neelan kanssa sopiakseen Chrisin huomisesta vierailu aikeista. "Kyllä kyllä Neela, voi Chris tulla käymään. Kiitos kun saan sittenkin tavata poikaani" Pertti sanoi ja toisessa päässä Neela kertoi olevansa pahoillaan siitä, että meinasi kieltää Pertin ja poikansa tapaamasta toisiaan. Neela kuitenkin sanoi, että Pertin on saatettava Chris takaisin kotiin. Chris tulisikin sitten huomenna Neelan saattamana tänne.

Photobucket

Huominen sitten koitti jaChris pääsi isänsä luokse. Pertin tehdessään vähän aikaa töitä Chris sai surffaila urheilu sivuilla. "Iskä tuu kattoo mitä täällä lukee!!" Chris huusi. "Chris, surffaa nyt siellä netissä, että isi saa tehtyää nopeasti nämä hommat niin mennään sitten vaikka ulos" Pertti sanoi pojalleen mukavalla äänellä.

Photobucket

"Chris, nyt pelataan palloa yhdessä!" Pertti sanoi pojalleen. "Joo!!" Chris huusi innoissaan.

PhotobucketPhotobucket

"Tosi kivaa, kun pelataan palloa, iskä!" Chris sanoi aivan innoissaan. "Niinpä! Isä ja poika yhdessä pallon peluussa!" Pertti oli yhtä innoissaan, kuin poikansakin.

Photobucket

"Isi on kirjoittanut romaaneja, mutta ne eivät myyneet kunnolla" Pertti kertoi, kun Chris kysyi mitä isä on puuhaillut. "Oi kivaa, miksi ne ei myynyt?" Chris kysyi. "En tiedä, isi on huono, mutta poika nyt mennäänkin syömään oikeata miehen ruokaa!!" Pertti sanoi ja pojat lähtivät sisälle.

Photobucket

"Roistot on tosi ilkeitä, kun ne varastavat kaiken aina!" Chris puhui isälleen. "Ei ei Chris. Ei roistot kaikkea vie! Vain arvotavarat" Pertti kertoi.

Photobucket

"Kootaan isi palapelejä!" Chris ehdotti. "Ei isillä ole, mutta nyt kohta täytyy mennä, äitisi käski viedä sinut kotiin kuudeksi!" Pertti sanoi ja he mutustivat leipänsä ja alkoivat pukea ulkovaatteita päälleen.

Photobucket

"Kiva kun kävit isin luona" Pertti sanoi halaten poikaansa. "Joo, voinko minä tulla joskus toistekkin?" Chris kysyi isältään. "Totta kai! Olet tervetullut ihan milloin vain!" Pertti sanoi ja kohta he sitten lähtivätkin.

Photobucket

Pertti saattoi poikansa kotiin turvallisesti ja lähti sitten takaisin kotiinsa.

Photobucket

Seuraavana päivänä Pertti tuli taas ylenyksen kera kotiin ja tulikin pihaan limusiinillä!

Photobucket

Pertti soitti Chrisille: "Hei poika! Arvaas millä isi tuli kotiin tänään? No limusiinilla!!" Pertti kertoi innoissaan ja Chris hyppi iloissaan puhelimen toisessa päässä.

Photobucket

"Heheheh! Ei isi voi sinua töihin ottaa mukaan" Pertti nauroi, kun Chris kysyi saako hänkin olla mukana siinä upeassa autossa.

Photobucket

Pertti osti itselleen tietokone pöydän, mutta kone olikin rikki ja Pertti ryhtyi korjailemaan, mutta siinä kävikin huonosti.

Photobucket

Pertti sai monia sähköiskuja tuona päivänä tietokoneesta niin, että jopa hiukset menivät pytyyn. Onneksi ei kuollut.

___________________________________________________________________________

Tässä olikin sitten Pertin oma Extra osa. Näemme kyllä vielä Pertin elämää, mutta emme extra muodossa, vaan laitan joidenkin osien loppuun pari kuvaa Pertistä, että näemme miten hänellä sujuu =) Kommentoikaa ja kertokaa mielipiteenne tästä osasta ja onko kyseinen idea hyvä =D